Felhasználási feltételek

Kérjük, olvassa el figyelmesen ezeket a használati feltételeket („Feltételek”, „Felhasználási feltételek”), mielőtt a www.pss-credit.hu webhelyet (a “Szolgáltatás”) használja.

A Szolgáltatáshoz való hozzáférés és a szolgáltatás használatának feltétele, hogy elfogadja és betartsa ezeket a Feltételeket. Ezek a Feltételek minden látogatóra, felhasználóra és másokra vonatkoznak, akik hozzáférnek vagy használják a Szolgáltatást.

A Szolgáltatás elérésével vagy használatával Ön elfogadja, hogy ezek a Feltételek kötelezőek. Ha nem ért egyet a feltételek bármely részével, akkor nem érheti el a szolgáltatást.

Szellemi tulajdon

A Szolgáltatás és annak eredeti tartalma, jellemzői és funkcionalitása a PSS Credit Pénzügyi Zrt. kizárólagos tulajdonát képezi.

Linkek más webhelyekre

Szolgáltatásaink tartalmazhatnak olyan linkeket harmadik fél webhelyeire vagy szolgáltatásaira, amelyek nem tartoznak a tulajdonába vagy nem irányíthatók.

A cég semmilyen harmadik fél webhelye vagy szolgáltatása tartalmának, adatvédelmi irányelveinek vagy gyakorlataiért nem vállal felelősséget.

Javasoljuk, hogy olvassa el a meglátogatott harmadik fél weboldalainak vagy szolgáltatásainak feltételeit és adatvédelmi irányelveit.

Lemondás

A szolgáltatás igénybevétele egyedülálló. A Szolgáltatás “AS IS” és “AS AVAILABLE” alapon történik.

Irányadó jog

Ezeket a Feltételeket Magyarország törvényeivel összhangban, a kollíziós rendelkezések figyelembevételével kell szabályozni és értelmezni.

A jelen Feltételek bármely jogának vagy rendelkezésének betartásának elmulasztása nem tekinthető e jogok lemondásának. Ha a jelen Feltételek bármely rendelkezése bíróság által érvénytelennek vagy végrehajthatatlannak minősül, a jelen Feltételek fennmaradó rendelkezései érvényben maradnak. Ezek a Feltételek a Szolgáltatásunkkal kapcsolatos teljes megállapodást képezik, és helyettesítik a Szolgáltatással kapcsolatos előzetes megállapodásainkat.

Lépjen kapcsolatba velünk

Ha bármilyen kérdése van a jelen Feltételekkel kapcsolatban, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.